Una vegada més Castelló d'Empúries s'adhereix a la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, que entre els dies 16 i 22 de setembre es planteja l'objectiu d'organitzar accions en bé d'unes ciutats i viles més sostenibles així com promoure formes de desplaçament que humanitzin els carrers i contribueixin a reduir els efectes del canvi climàtic.

Malgrat que l'edició d'aquest any ve totalment condicionada per les mesures preventives que s'imposen per raó de la Covid-19, es manté com en altres edicions la gratuïtat del transport públic entre la Vila de Castelló i Empuriabrava -en ambdós sentits.

En allò que fa a la pacificació del trànsit, el dimarts 22 de setembre es tancarà entre les 8 h i les 20 h el pas de vehicles de motor pel vial dels horts i ran de muralla, entre el pont de la Mercè i l'entrada a l'aparcament de la Farinera. Una bona ocasió per fer a peu aquest trajecte de 350 m, i que passa per un dels entorns més emblemàtics de la Vila de Castelló.

Ja per últim, aquells que ho vulguin podran contestar una breu enquesta sobre els carrils bicicleta del nostre municipi, i que trobareu disponible en un destacat de la pàgina web de l'Ajuntament.