10 de setembre de 2020
10.09.2020
L'EmpordÓ
Educaciˇ

L'Ajuntament de l'Escala repartirÓ 2.000 mascaretes entre els alumnes de primÓria i secundÓria

Estan logotipades amb el lema "a l'Escala, l'escola Ús segura" i suposaran una inversiˇ de 10.000 euros

10.09.2020 | 16:17
L'Ajuntament de l'Escala repartirÓ 2.000 mascaretes entre els alumnes de primÓria i secundÓria

L'ús de la mascareta és obligatori a partir dels sis anys. Per aquest motiu, l'àrea d'Educació de l'Ajuntament de l'Escala ha decidit que es donarà a cada nen de primària i de secundària (el període d'educació obligatòria) dues mascaretes de neoprè reutilitzables, així com també una ampolla de gel hidroalcohòlic.

Les mascaretes estan logotipades amb el lema "a l'Escala, l'escola és segura" i suposaran una inversió de 10.000 euros.

"Es tracta d'una mesura per contribuir a la protecció dels nostres escolars i ajudar també a les famílies" remarca la regidora d'Educació, Maite Cortés. En la mateixa línia, l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga, destaca la voluntat municipal d'"apostar per l'educació i la salut, no només dels infants, sinó de tots".

L'Ajuntament de l'Escala també ha posat a disposició diversos espais per tal que els puguin utilitzar els centres escolars. En aquest sentit, s'habilitarà una sala de l'edifici de Can Masset per tal que l'escola Empúries la pugui utilitzar per a part dels alumnes que es queden al menjador, donat que les distàncies que marquen els protocols fan que potser no es puguin encabir tots els torns a la sala del menjador escolar del centre. També es cedeixen un parell de sales de Can Masset a l'institut El Pedró per tal de poder-hi fer classes de batxillerat.

D'altra banda, també s'ha reforçat el servei de neteja a les escoles i la llar d'infants municipal, per tal de mantenir desinfectades les zones d'ús comú. Així mateix s'ha dotat de noves papereres i dispensadors de gel hidroalcohòlic a totes les aules.

"Tenim un compromís ferm amb la salut i la seguretat dels nostres centres escolars i esperem que, amb la col·laboració i l'actuació responsable de tots, aconseguim que aquest pugui ser un curs el més normal possible", exposa l'alcalde de l'Escala.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent