08 de setembre de 2020
08.09.2020
L'Empordà
Roses

L'Ajuntament de Roses i la restauració decideixen anul·lar la Ruta de les Tapes

Ja s'havia ajornat des del març fins a finals d'octubre per l'estat d'alarma

08.09.2020 | 13:31
La nova edició haurà d'esperar a 2021.

Aquest matí s'ha celebrat una reunió urgent entre l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Roses i els establiments de restauració del municipi per valorar la viabilitat de la celebració de la Ruta de les Tapes de Roses, que estava programada per a celebrar-se entre el 30 d'octubre i el 8 de novembre.

Un cop exposades les dades d'adhesions per part dels restauradors, després d'estudiar i valorar els possibles escenaris per la pandèmia i, finalment, escoltar les opinions dels assistents, l'organització de la campanya enogastronòmica ha decidit anul·lar-la i emplaçar tots els participants a treballar per a l'edició del 2021.

La Ruta de les Tapes de Roses 2020 havia de tenir lloc el passat mes de març però la declaració de l'estat d'alarma provocada per la crisi sanitària va obligar a l'organització a ajornar-ne la celebració. Aquesta havia de ser la cinquena edició de l'exitosa campanya que any rere any dona a conèixer la riquesa culinària del municipi, així com la producció enològica de la DO Empordà.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent