L'Ajuntament de Capmany ha adjudicat les obres de la primera fase del nou Centre d'Exposicions i d'Interpretació del Vi, que s'ubicarà en una de les naus de la cooperativa agrícola El Parral, la més antiga de la comarca. L'empresa E. Fàbrega Gestiona Obres SL ha guanyat el concurs de licitació d'aquest important projecte que té com a objectiu "enfortir la projecció de Capmany com a referent del vi de l'Empordà", segons el seu alcalde, Joan Fuentes, ja que es tracta del municipi amb més presència de cellers adscrits a la DO.

L'Ajuntament explica que "atès el caràcter emblemàtic i històric d'aquest edifici, actualment públic, que reflecteix la tradició vitivinícola i l'esforç col·lectiu de generacions de campanyenques i capmanyencs, ha permès motivar i obtenir el cofinançament de l'àrea de Monuments i de l'àrea de Cooperació municipal de la Diputació de Girona". Les obres d'aquesta primera fase han d'estar executades abans de final d'any, La inversió del projecte és de 87.664,50 euros.

En aquesta nau s'exposaran eines i vehicles vinculats al món vitivinícola, part dels quals procedeixen de la col·lecció de l'industrial empordanès Joan Cabañó, que durant uns anys va estar exposada a la cooperativa Ricardell de Pont de Molins.