El proper cap de setmana del 18 al 20 de setembre, Llançà acollirà les primeres Jornades de Salut Integral i Mar. Aquestes jornades estan organitzades per l'entitat llançanenca i de recent creació Som Mar. La finalitat de l'associació és "aspirar a recuperar la relació pregona amb la natura i restablir una relació d'estima, amor i respecte amb el mar i les aigües del món, desenvolupant una nova consciència marina". "El mar Mediterrani és un ésser viu i un espai natural sagrat, molt malmès, i alhora essencial per a la nostra salut integral", per això un dels principals objectius de l'entitat és "la protecció i recuperació d'un estat òptim de salut del Mediterrani i el seu litoral".

És en aquest sentit que, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Llançà, s'ha preparat un cap de setmana ple d'activitats. El dia 18 es faran per via Zoom les jornades tècniques amb tres taules rodones consecutives, de manera que tant l'audiència com els ponents podran assistir a totes les taules. Les inscripcion a les jornades es poden fer al 972 38 08 55.

Durant el cap de setmana es proposen una sèrie d'activitats, algunes de les quals són ideals per fer en família: ioga, xerrades, taller de mindfulness en família, snorkel, qi jong i caiac contemplatiu, nedada conscient i un concert a càrrec de Rusó Sala el dissabte al vespre.

Podeu trobar tota la informació i fer la vostra reserva a www.visitllanca.cat i www.sommar.cat