Els moments que estem vivint obliguen a viure la diada de forma excepcional; tot i això, a Castelló d'Empúries s'ha volgut aprofitar que les obres del Pati del Palau dels ComtesPati del Palau dels Comtes ja estan gairebé acabades per acollir la celebració de la Diada d'enguany.

Tots els actes tindran lloc el dijous 10 de setembre. La vetllada s'iniciarà a les 20 hores amb la lectura del manifest, la cantada dels Segadors (Himne Nacional de Catalunya) i el concert de la cantant Clàudia Cabero acompanyada del castelloní Marc Timón (compositor i director d'orquestra) als teclats.

Tot seguit tindran lloc els actes organitzats per l'ANC Castelló d'Empúries que s'iniciaran amb l'encesa de torxes. Hi serà també la companyia DitiFet amb la seva poesia musicada i es tancarà la celebració amb la lectura dels manifestos i la crema del Decret de Nova Planta.

Per poder assistir-hi cal reservar entrada a www.castello.cat o a les oficines de turisme del municipi. Els actes seran gratuïts i amb aforament limitat. L'ús de mascareta és obligatori.