L'Ajuntament de Palau-saverdera va adjudicar a l'empresa Arico Forest SL la neteja de diversos camins de la muntanya i de la part baixa del terme municipal. Aquest encàrrec ha tingut un cost de 2.224,69 euros. L'empresa adjudicatària ha estat treballant-hi durant les darreres setmanes i ja ha finalitzat bona part de la feina, tot i que encara queden alguns trams on acabar de completar la neteja.

En concret, el contracte ha previst l'actuació al camí del Turó fins a l'amagatall dels bandolers, al camí del pas estret, a l'itinerari de la Roja i al camí a la cova de Veta Negra. La intervenció també s'ha estat fent als itineraris megalítics de la Sureda, del mas Isach, de la Fontasia i de la Febrosa-Sinols. Altres parts on s'actua són els següents: la carrerada del Bach, el camí vell de Pau (tram de sota les antigues pistes de pàdel) i el primer tram del camí dels Fer-riols (del mas Isach a la gorga de les bruixes).

L'Ajuntament de Palau-saverdera, presidit per l'alcaldessa Isabel Maria Cortada, va acordar adjudicar aquesta actuació en el transcurs de la sessió de junta de govern local, que es va celebrar el 10 d'agost.