La Mar d'Amunt per la Independència, l'assemblea territorial de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) als municipis de Portbou, Colera, Llançà, El Port de la Selva i La Selva de Mar, han organitzat un petit programa per celebrar la Diada de l'11 de setembre d'enguany.

Amb la col·laboració de l'Ajuntament del Port de la Selva, i amb la condició de respectar les mesures sanitàries recomanades, es preveu fer una "Marxa de torxes per la llibertat" el dia 10 de setembre, a partir de 20.30 hores, des de l'aparcament del Far de Port de la Selva. Durant la marxa, a més de dur en tot moment la mascareta, també és obligatori seguir el ritme i no fer parades.

Tot seguit es farà una hissada de la bandera amb el Cant dels Segadors a la platja "d'aquí de sota". En aquest cas, serà obligatori mantenir la distància entre els participants i dur la mascareta en tot moment.

Durant la jornada de la Diada de l'11 de setembre, es farà un concert de cobla a partir de les set del vespre al passeig de Mar amb la Marinada. Per assistir és necessari fer reserva prèvia, fins al mateix dia, a l'Oficina de Turisme de Port de la Selva.