28 de agost de 2020
28.08.2020
L'Empordà
Castelló d'Empúries

El Homrani valora la creació d'un centre de dia per a gent gran a Castelló d'Empúries

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies s'ha reunit amb l'alcalde, Salvi Güell, i altres responsables municipals

28.08.2020 | 17:57
La trobada s'ha fet a la Sala Gòtica de la Casa de la Vila de Castelló.

L'alcalde de Castelló d'Empúries, Salvi Güell, acompanyat de la regidora d'Acció Social, Anna Massot, el tècnic municipal del departament i la responsable de la residència Asil Toribi Duran, han rebut aquest divendres, 28 d'agost, el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, i la directora dels Serveis Territorials, Marta Casacuberta, a l'Ajuntament.  

En breu comitiva, el motiu de la reunió ha estat principalment parlar de l'actualitat al voltant del coronavirus, de la situació que viuen els responsables de la residència de gent gran i totes les accions i gestions que s'han desenvolupat i organitzat al voltant de la pandèmia al nostre municipi. Durant la visita institucional, el conseller ha signat el llibre d'Honor.

En aquesta reunió també s'han tractat aspectes de present i futur del municipi relacionats amb els àmbits d'actuació de la conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies, com la posada en funcionament d'un futur centre de dia i temes d'ocupació i d'atenció a la gent gran.

El conseller El Homrani ha valorat "molt positivament" el treball estratègic dins l'acció social i laboral portat a terme per l'administració local castellonina.  

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent