L'alcalde de Castelló d'Empúries, Salvi Güell, acompanyat de la regidora d'Acció Social, Anna Massot, el tècnic municipal del departament i la responsable de la residència Asil Toribi Duran, han rebut aquest divendres, 28 d'agost, el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, i la directora dels Serveis Territorials, Marta Casacuberta, a l'Ajuntament.

En breu comitiva, el motiu de la reunió ha estat principalment parlar de l'actualitat al voltant del coronavirus, de la situació que viuen els responsables de la residència de gent gran i totes les accions i gestions que s'han desenvolupat i organitzat al voltant de la pandèmia al nostre municipi. Durant la visita institucional, el conseller ha signat el llibre d'Honor.

En aquesta reunió també s'han tractat aspectes de present i futur del municipi relacionats amb els àmbits d'actuació de la conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies, com la posada en funcionament d'un futur centre de dia i temes d'ocupació i d'atenció a la gent gran.

El conseller El Homrani ha valorat "molt positivament" el treball estratègic dins l'acció social i laboral portat a terme per l'administració local castellonina.