La Piscina de Roses no farà enguany l’aturada tècnica que anualment porta a terme entre els dies 1 i 10 de setembre i, per tant, la instal·lació restarà oberta tot el mes amb els horaris habituals. També durant el setembre, els aparcaments i accessos exteriors a l’equipament s’adaptaran amb motiu de les obres d’instal·lació de la xarxa de calor amb biomassa que s’estan executant.

Aquest setembre no serà necessari el tancament de les instal·lacions de la Piscina que es fa habitualment cada mes de setembre per a la realització de treballs de manteniment correctiu i preventiu que exigeix la normativa per a piscines públiques, ja que aquests es van dur a terme aprofitant el període de tancament forçat per la Covid-19. Així doncs, les instal·lacions romandran obertes tot el mes amb els horaris habituals.

Cal remarcar que les activitats d’agost finalitzaran el dia 28, tant els cursos de natació com el Pack fitness. Durant la setmana del 31 d’agost al 6 de setembre s’oferiran classes virtuals d’spinning i, a partir del dia 7 de setembre, tornarà la programació d’activitats dirigides d’estiu fins a finals de mes. Per la seva banda, les activitats del curs 20-21 (tant els cursos de natació extraescolars, com les activitats escolars en horari lectiu i la programació de pack fitness de la propera temporada, s’iniciaran a partir del dia 1 d’octubre.

Afectacions als accessos per obres

Amb motiu de les obres de la xarxa de calor mitjançant biomassa als edificis de la zona esportiva de Roses, cal tenir en compte que durant el mes de setembre es produiran les següents afectacions i camins alternatius en els accessos:

L’aparcament del darrera de la zona esportiva restarà fora de servei, tant a la fase 1 (del 31 d’agost al 13 de setembre) com a la fase 2 (del 14 al 27 de setembre).

Els accessos a la Piscina Municipal estaran condicionats: A la fase 1 caldrà accedir per la rampa de davant de la porta principal del Pavelló. A la fase 2 s’habilitarà un pas paral·lel a la façana de la Piscina per arribar a la porta principal. Les dates són estimatives i s’adequaran al ritme dels treballs.

El projecte d’instal·lació de la xarxa de calor amb biomassa permetrà un estalvi anual de 174 tones de CO2, una reducció del consum de 767.451 kWh/any de gas, un consum de 267 tones/any d’estella forestal (26,7 ha de bosc gestionat de manera sostenible).