Ports de Catalunya ha posat en marxa una nova campanya de promoció i difusió dels seus espais com a llocs amb garanties sanitàries. L'acció es diu «VitaminaBlava». A través de l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET), han adaptat les instal·lacions a un protocol de seguretat i higiene per garantir el benestar dels seus usuaris.

Aquesta adaptació, explica Ports al seu web, «sumada a l'efecte del mar i la natura, transformen els ports esportius en VitaminaBlava». El projecte de difusió neix per alleugerir els efectes de l'actual crisi sanitària de la Covid-19 a les diverses instal·lacions: «Són amplis espais a l'aire lliure on gaudir d'una variada oferta d'activitats nàutiques, esportives, gastronòmiques i d'oci per a tota la família». La iniciativa «VitaminaBlava» inclou els quaranta-tres ports de l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) situats al llarg dels gairebé sis-cents quilòmetres de la costa catalana, des de Portbou fins a les Cases d'Alcanar.

Les càpsules «VitaminaBlava»

«VitaminaBlava» és, segons es promou en la campanya, «l'energia necessària per gaudir amb seguretat del teu temps lliure, concentrada als ports de Catalunya», espais a l'aire lliure on trobar un gran ventall d'activitats per a tots els públics. «Cada càpsula conté: mar, natura, espai, protecció, higiene, nàutica, esport, activitats, oci, gastronomia, cultura i molt més», asseguren , i «tot sota la supervisió i els protocols de seguretat dels Ports de Catalunya».