L'Ajuntament de Sant Pere Pescador ofereix aquest estiu una gran varietat d'activitats destinades a tots els públics. Tots els actes es realitzen en espais oberts amb aforament limitat, i s'han prioritzat les activitats a la natura. A més dels tradicionals concerts del festival de música, les actuacions infantils i les visites al voltant del riu Fluvià, enguany l'àrea de turisme ha apostat per activitats esportives i de benestar, com sessions de mindfulness a la platja, caminades de marxa nòrdica i excursions amb bicicleta elèctrica de muntanya als voltants del parc natural.

Totes les activitats han estat molt ben rebudes pel públic, la gent s'ha sentit segura i s'han omplert totes les places disponibles. El cicle de Passejades Microteatre, amb representacions en diferents indrets d'exterior del poble, han estat tot un èxit, amb la participació de companyies teatrals vingudes d'arreu.

Com a mesures de prevenció i seguretat, el consistori ha desenvolupat un pla global de senyalització a les platges santperenques on s'informa tant als banyistes com als practicants d'esports nàutics dels protocols establerts per gaudir de les platges d'una forma segura. A més, s'ha implantat una campanya de conscienciació sobre els beneficis de gaudir d'un espai natural lliure de brossa i plàstics. S'han col·locat contenidors de rebuig, orgànica i envasos a totes les zones d'aparcament de les platges per potenciar la neteja i el reciclatge.

Les platges de Sant Pere Pescador formen part del parc dels Aiguamolls, amb un ecosistema dunar dinàmic i canviant. Aquestes singularitats fan que puguem gaudir d'una platja natural i única a la comarca.

Per promocionar el segell de turisme familiar, del 3 al 6 de setembre se celebrarà el cap de setmana d'esport i família. Durant quatre dies s'oferiran diferents activitats esportives i familiars.

Com a novetat, i per ampliar l'oferta d'activitats del mes de setembre, del 18 al 20 s'ha organitzat el cap de setmana «Retroba't, espais de benestar i silenci», a Sant Pere Pescador. Durant tres dies es podrà gaudir d'experiències de benestar, creativitat i relaxació en comunió amb nosaltres mateixos i amb la natura.