Aquest matí, la Consellera de Salut, Alba Vergés, ha anunciat al programa Estiu de gràcia de Catalunya Ràdio, que a partir del dilluns 17 s'aixecaran les restriccions als municipis de Figueres i Vilafant. Vergés ha afirmat que «aixequem les mesures a Figueres i Vilafant perquè la tendència és bona». La consellera ha explicat que aquest dijous va parlar amb l'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, i que li va recordar «que des dels municipis han de seguir insistint en les recomanacions que ja coneixem com la distància, la neteja de mans, portar mascareta, evitar tenir molts contactes per evitar cadenes de contactes...».

Aquesta notícia s'ha rebut amb alegria pels dos municipis empordanesos. L'alcaldessa figuerenca ha afirmat que «el PROCICAT no prorrogarà les restriccions que hi ha hagut durant les darreres setmanes.» i que per tant es podrà tornar a la «nova normalitat». Lladó ha destacat que es podran reobrir els parcs infantils i parc públics de la ciutat. També ha recordat que «no podem abaixar la guàrdia perquè el virus continua entre nosaltres, i s'ha de seguir essent responsable»

??Degut a la bona evolució de les dades ??que hi ha a la ciutat tot sembla indicar que el PROCICAT no prorrogarà les...Posted by Agnes Llado Saus on Divendres, 14 d'agost de 2020