L'Ajuntament d'Avinyonet de Puigventós ha aconseguit 370.000 euros de les línies de subvenció del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC), per desenvolupar diversos projectes, entre els quals hi ha la rehabilitació de l'edifici de Cal Suís, amb la finalitat d'adequar un espai de treball col·laboratiu per les persones emprenedores, així com un espai d'acolliment de les diferents entitats i associacions del municipi. El PUOSC hi aportarà 208.592 euros.

També ha obtingut finançament (70.000 €) per a la pavimentació de carrers de tot el sector nord-est del nucli d'Avinyonet, que implicaria arranjar tot el paviment malmès dels carrers Illes, Noves Illes i carrer de la Volta, amb el soterrament del cablejat aeri de telefonia i enllumenat. També subvenciona la millora del clavegueram i pavimentació del carrer Tramuntana de la urbanització del Mas Pau, amb una nova xarxa per a pluvials.

Júlia Gil, l'alcaldessa d'Avinyonet de Puigventós, explica que «per part d'aquest Ajuntament, es creu necessari valorar iniciatives sorgides des del territori i que proposin i afavoreixin la creació de llocs de treball, tot generant oportunitats i creant sinergies amb els valors i els agents del territori».