La Welcome Talent Society i la Cambra de Comerç de Barcelona han concedit el Premi Talent d'Honor de Mecenatge 2020 a la Fundació Castell de Peralada "per la seva contribució al talent cultural i la seva implicació en el teixit social i empresarial del país".

Els guardons reconeixen persones amb una trajectòria destacada "en valors que beneficien a la societat" com el mecenatge, l'humanisme, la ciència i la solidaritat, personalitats estrangeres que aposten pel talent català i també a catalanes que exerceixen "d'ambaixadors" de Catalunya. El lliurament del premi, juntament amb els altres corresponents a la categoria d'Honor, formarà part d'un programa sobre el talent català que retransmetrà Televisió de Catalunya en les properes setmanes.

Els guardons han afegit enguany tres premis especials Covid-19 "per enaltir la capacitat creativa i innovadora d'institucions i empreses catalanes a l'hora d'afrontar la lluita contra la pandèmia del coronavirus i donar-hi una resposta positiva". Tots ells, excepte els d'Honor, es lliuraran el 3 d'octubre en un acte públic a la Casa Llotja de Mar.