L'Associació d'Hostaleria de l'Alt Empordà engega una campanya digital positiva per contrarestar els efectes dels comunicats francesos i de les limitacions del Procicat a la capital i al conjunt de la comarca.

El sector privat de l'hostaleria empordanesa respon i crea una campanya amb diferents idiomes per difondre a les xarxes i millorar la imatge i missatges que té la nostra destinació. Igualment demana també a l'administració local i comarcal que generi missatges positius que trascendeixin en els mitjans de comunicació i espais digitals.

Fomentar la seguretat i confiança de l'Alt Empordà com a destinació és una de les respostes immediates que s'ha plantejat la patronal alt empordanesa per donar un tomb a la situació i resultats que s'han patit especialment en la darrera setmana.

Campanya turisme a França

Campanya turisme a França

Campanya 'Figueres i l'Empordà somriu' de l'Associació d'Hostaleria de l'Alt Empordà

Campanya 'Figueres i l'Empordà somriu' de l'Associació d'Hostaleria de l'Alt Empordà

Una campanya de comunicació positiva a través de les xarxes i en català, castellà i francès és la primera reacció del sector hostaler empordanès per intentar donar un tomb a la situació complexa viscuda especialment aquests últims dies. Amb el lema Figueres somriu d'una banda i l'Empordà somriu de l'altra, l'entitat i tots els seu membres en faran difusió demanant també la complicitat de totes les empreses del territori i de les administracions corresponents.

L'entitat també demana a les administracions la complicitat amb aquesta campanya així com futures i immediates respostes als atacs permanents de la situació sanitària del nostre territori. L'entitat considera que caldran noves accions de comunicació i promoció extraordinàries àgils i ràpides durant tota la campanya d'estiu per seguir posicionant i així poder mantenir la demanda turística del territori.

La Patronal d'Hostaleria de l'Alt Empordà segueix apostant per projectes que aporten directament serveis i resultats a les empreses del sector. Aquesta campanya de l'entitat compta amb la complicitat i col·laboració de l'agència de disseny i comunicació Splash.