23 de juliol de 2020
23.07.2020
L'Empordà
Figueres

Cs Figueres presentarà una moció per reduir impostos i donar ajudes directes

El partit ja va presentar en el Parlament de Catalunya una proposta de resolució en el mateix sentit

23.07.2020 | 12:27
Héctor Amelló

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Figueres, Héctor Amelló, ha anunciat la presentació d'una moció per a ser debatuda en el següent ple en la qual proposarà a l'Ajuntament que redueixi els impostos municipals per a les activitats econòmiques i culturals que han vist prohibida o restringida la seva activitat a causa de les restriccions impulsades pel Govern de la Generalitat en la localitat.

El regidor taronja ha recordat que Ciutadans ja va presentar en el Parlament de Catalunya una proposta de resolució en el mateix sentit "però, en paral·lel, el govern local pot anticipar-se i treballar per impedir la greu afectació que està patint el teixit empresarial i cultural de la ciutat". "La gestió de la Generalitat és un desastre i està generant greus perjudicis econòmics a la ciutat de Figueres", ha remarcat el regidor.

Amelló ha explicat que la moció també proposarà la creació d'una línia d'ajudes directes a les activitats afectades per les restriccions del Govern. "Considerem imprescindibles aquest tipus de mesures compensatòries per a evitar que la crisi sanitària derivi en una crisi social i laboral sense precedents", ha manifestat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent