L'empresa gestora del restaurant de l'àrea de servei Andamur de la Jonquera ha tancat l'establiment com a mesura preventiva després d'haver-se confirmat un cas de Covid-19 en la seva plantilla.

Fonts del grup Andamur, han confirmat que "davant d'aquesta situació, i per garantir la seguretat de clients i treballadors, l'empresa que gestiona el restaurant ha decidit tancar-lo temporalment, guardant la quarantena recomanada", a l'espera dels resultats efectuats a la resta del personal.

Des d'Andamur afirmen "compartir i donar suport a la decisió presa per l'empresa gestora. Tots els restaurants d'Andamur estan llogats i gestionats per tercers que són els responsables de prendre les decisions adequades en cada cas. Tots els altres serveis a l'Àrea Andamur La Jonquera estan funcionant amb normalitat".

L'alcaldessa de la vila i presidenta del Consell Comarcal, Sònia Martínez, ha volgut expressar un missatge de tranquil·litat i suport a l'empresa perquè s'estan seguint tots els protocols. "Estem atents a tot el que passa i ens hem interessat per aquest cas. Sabem que es faran proves als treballadors. Esperem que tots estiguin bé".