08 de juliol de 2020
08.07.2020
L'Empordà
Roses i Llançà

Els informadors turístics de Roses reben formació sobre el Parc Natural del Cap de Creus

L'objectiu d'aquesta formació és donar a conèixer els valors, l'àmbit i les peculiaritats de la zona per transmetre-la als visitants

08.07.2020 | 15:28
Els informadors turístics de Roses reben formació sobre el Parc Natural del Cap de Creus

Els informadors i informadores de Turisme de Roses van participar ahir en la primera de les sessions de Presentació del Parc Natural de Cap de Creus. L'objectiu d'aquesta formació és la de donar a conèixer els valors, l'àmbit i les peculiaritats del Parc a aquell personal encarregat d'atendre i facilitar informació a visitants i turistes.

El Parc Natural del Cap de Creus oferirà en total tres sessions d'aquestes característiques, adreçades totes elles al personal d'informació de les oficines de turisme de l'àmbit del Parc. L'activitat consisteix en una xerrada de presentació on s'expliquen els valors, l'àmbit i la informació del parc. També es presenten els diferents materials informatius dels quals disposa i s'atenen tots els dubtes o comentaris que puguin plantejar els participants.

Ahir dimecres, va tenir lloc la primera sessió a Roses (se'n farà una altra el dia 16 de juliol), mentre que avui l'activitat es desenvolupa a Llançà.

En el cas del personal d'informació turística de Roses, aquests estan duent a terme diferents formacions des de l'1 de juliol, centrades en els principals atractius i punts d'interès turístic de la població i rodalies, a fi de què disposin del màxim d'informació i referències i puguin oferir una atenció òptima als usuaris que acudeixen a l'oficina de Turisme en busca d'assessorament i informació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent