Els informadors i informadores de Turisme de Roses van participar ahir en la primera de les sessions de Presentació del Parc Natural de Cap de Creus. L'objectiu d'aquesta formació és la de donar a conèixer els valors, l'àmbit i les peculiaritats del Parc a aquell personal encarregat d'atendre i facilitar informació a visitants i turistes.

El Parc Natural del Cap de Creus oferirà en total tres sessions d'aquestes característiques, adreçades totes elles al personal d'informació de les oficines de turisme de l'àmbit del Parc. L'activitat consisteix en una xerrada de presentació on s'expliquen els valors, l'àmbit i la informació del parc. També es presenten els diferents materials informatius dels quals disposa i s'atenen tots els dubtes o comentaris que puguin plantejar els participants.

Ahir dimecres, va tenir lloc la primera sessió a Roses (se'n farà una altra el dia 16 de juliol), mentre que avui l'activitat es desenvolupa a Llançà.

En el cas del personal d'informació turística de Roses, aquests estan duent a terme diferents formacions des de l'1 de juliol, centrades en els principals atractius i punts d'interès turístic de la població i rodalies, a fi de què disposin del màxim d'informació i referències i puguin oferir una atenció òptima als usuaris que acudeixen a l'oficina de Turisme en busca d'assessorament i informació.