L'1 de juliol s'ha formalitzat la presa de possessió del càrrec dels nous membres que conformen l'equip directiu de l'Institut Olivar Gran de Figueres. La direcció del centre està formada, a partir d'ara, per Francesc Xavier Prats Ros, com a director; Anna Vázquez Cabezas, com a cap d'estudis de Secundària i Batxillerat; Ramon Ferrer Noguer, com a cap d'estudis de Formació Professional; Ester Casals Clapera, com a coordinadora pedagògica, i Anna Duran Marín, que ocupa la secretaria.

La línia pedagògica del centre figuerenc serà «continuista» respecte a l'anterior direcció, segons han informat els integrants de l'actual equip. Cal destacar com a novetat per al pròxim curs 2020-2021, l'ús de llibres digitals a tots els nivells educatius que s'imparteixen al centre (ESO, Batxillerat, Batxibac, Cicle Formatiu (CF) de Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia, de Serveis en Restauració i de Forneria, Pastisseria i Confiteria, i CF de Grau Superior de Direcció en Cuina).

Aquesta és una de les decisions que s'han pres des del centre arran de la situació excepcional que estem vivint a conseqüència de l'emergència sanitària de la Covid-19. El nou equip directiu ha informat que encara aquesta nova etapa «amb molta il·lusió i molts projectes, malgrat la incertesa del moment que estem vivint actualment».

L'Institut Olivar Gran es troba a l'avinguda Maria Àngels Anglada, números 11 i 15 de Figueres.