02 de juliol de 2020
02.07.2020
L'Empordà
Figueres

Cs Figueres proposa la Medalla d'Or per a tots els treballadors que van treballar per a pal·liar els efectes de la Covid-19

Amelló considera "imprescindible" homenatjar a aquells que van permetre continuar funcionant

02.07.2020 | 13:17
Héctor Amelló

"És imprescindible homenatjar a tots aquells treballadors i treballadores essencials de tots els sectors que durant la pandèmia han permès que Figueres en particular i Espanya en general poguessin continuar funcionant amb serveis mínims, assistint a malalts, evitant el trencament de la cadena de subministraments i distribució i ajudant els més vulnerables". D'aquesta manera s'ha pronunciat el portaveu municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Figueres, Héctor Amelló, per a proposar el lliurament de la medalla d'honor, en la categoria or, a tots els col·lectius de treballadors essencials que durant la pandèmia de la Covid-19 han garantit que els serveis bàsics estiguin operatius.

"Estem parlant de reconèixer als infermers, personal sanitari, personal de neteja, forces i cossos de seguretat de l'Estat, farmacèutics, empleats municipals i altres administracions públiques, camioners, personal dels supermercats, de la venda no sedentària i tots els voluntaris que han estat ajudant durant aquesta crisi sanitària", ha exposat Amelló. Per al regidor, es tracta de persones que han donat el millor de sí mateixes durant el pitjor moment que ha viscut el nostre país en els últims anys i "és gràcies a ells que durant el confinament s'ha pogut garantir el proveïment i l'atenció sanitària en condicions".

La proposta del partit liberal passa per iniciar l'expedient per a la concessió de la medalla segons estipula l'article 29 del Reglament d'Honors i Distincions de l'Ajuntament de Figueres i s'elevi la consulta a la Comissió Assessora del Nomenclàtor perquè emeti l'informe preceptiu a fi que proposi al ple de la corporació la concessió de l'honor. "És just concedir aquesta distinció a tots aquells col·lectius que han vetllat pel benestar i l'atenció dels ciutadans que hem estat confinats", ha remarcat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent