14 de juny de 2020
14.06.2020
L'Empordà
Roses

Roses obre la convocatòria de subvencions per a l'ocupació de la via pública

Aquesta convocatòria s'emmarca en el programa Roses posa't guapa, de millora de paisatge urbà

14.06.2020 | 18:19
L'Ajuntament dona ajuts per millorar la qualitat de les terrasses.

Els establiments interessats a concórrer en la convocatòria de subvencions anual que l'Ajuntament convoca per a la millora de la qualitat de les terrasses i la seva adequació a l'ordenança municipal d'ocupació de via pública, poden presentar les seves sol·licituds fins al 31 de juliol.

Aquesta convocatòria s'emmarca en el programa Roses posa't guapa, de millora de paisatge urbà. L'Ajuntament de Roses informa que cal recordar que, independentment a aquests ajuts de caràcter anual, el consistori ha aprovat per a aquest 2020 dues línies de subvencions més (en aquest cas per a l'adquisició de material higiènic i de seguretat dels establiments de la restauració, comerç i serveis), per fer front a les despeses addicionals generades arrel de la crisi sanitària de la Covid-19. En aquest cas, el termini de presentació de sol·licituds encara no s'ha obert (prevista per a finals de juny o principis de juliol).
 
Pel que fa a la línia d'ajuts dirigida al compliment de la normativa de les terrasses de vetlladors annexes a establiments hostalers, són subvencionables les despeses en taules, cadires, para-sols, tendals, etc, quan aquests siguin adquirits per substituir materials que no s'adeqüen a l'ordenança de via pública.
 
Poden concórrer a aquesta convocatòria les persones, físiques o jurídiques, que siguin titulars de la llicència d'ocupació de la via pública. Les quanties de les subvencions s'estableixen en el 40% del pressupost, amb un límit màxim de 2.000 € per local i un mínim de 200 €. La partida destinada aquest 2020 pel consistori rosinc a aquest programa d'ajuts és de 25.000 €
 
Podeu consultar tots els requisits, procediment de sol·licituds, terminis, etc, a les bases de la convocatòria, accedint al web de l'Ajuntament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent