El Centre de Serveis de la gent gran del municipi de Camallera està duent a terme, aprofitant el tancament per l'estat d'alarma de la Covid-19, millores i intervencions, per tal de donar una millor atenció al personal i usuaris d'aquest centre. D'aquesta manera, s'han pintat les parets de l'interior del Centre i s'han arreglat unes humitats aparegudes en un despatx. Una de les coses que faltarà és el canvi de telèfons. La vintena llarga d'usuaris d'aquest equipament municipal podran tornar a anar-hi a partir del dilluns 15 de juny, amb l'entrada a la Fase 3 del desconfinament, segons va explicar, divendres passat, l'alcalde de Saus, Camallera i Llampaies, Esteve Gironès.

«El Centre tindrà un 50% de capacitat, amb distàncies de seguretat, i es prioritzaran les places per a les persones que tinguin dependència o derivades dels serveis socials», explica Gironès, el qual ja va lamentar que s'haguessin diagnosticat casos de Covid-19 al municipi. Gironès va emetre un ban reclamant la col·laboració veïnal per evitar la propagació d'aquesta malaltia.

Fibra òptica

D'altra banda, els equipaments municipals de Saus, Camallera i Llampaies disposaran, també, de fibra òptica, que inclourà la llar d'infants, l'escola, el pavelló polivalent, l'Ajuntament, el Centre de serveis de la gent gran i el Centre mèdic. «Disposar de la fibra òptica representarà un estalvi de costos important, per a nosaltres», indica l'alcalde del municipi, Esteve Gironès.