04 de juny de 2020
04.06.2020
L'Empordà
Salut

Cau a 57 el nombre d'hospitalitzats amb coronavirus a la Regió Sanitària de Girona, dotze menys que ahir

En les darreres 48 hores, 27 persones han deixat el centre on estaven per acabar de recuperar-se a casa

04.06.2020 | 16:58
Cau a 57 el nombre d'hospitalitzats amb coronavirus a la Regió Sanitària de Girona, dotze menys que ahir

Nova caiguda del nombre de pacients amb coronavirus a les comarques de Girona. En les darreres 24 hores han abandonat els hospitals de la demarcació un total de dotze persones, i ja només queden 57 malalts ingressats amb la SARS-CoV-2. Des de divendres, la xifra s'havia estancat en 86 pacients ingressats però ja dimarts hi va haver un lleu descens, que va deixar la regió sanitària amb 84 hospitalitzats. Ahir es va situar en 69 i a dia d'avui n'hi ha 57, segons reporta el Departament de Salut. Això significa que en els darrers dos dies, 27 persones han pogut tornar a casa després d'estar ingressats amb la malaltia. Els pacients greus són sis, un més que aquest dimecres i els sanitaris contagiats són 28, un menys que ahir.

Les hospitalitzacions per coronavirus a la regió sanitària de Girona s'han reduït per tercer dia consecutiu. Segons les dades de Salut, actualment hi ha 57 pacients ingressats, dotze menys que ahir quan n'eren 69. Durant la setmana passada es va registrar una tendència a la baixa en el nombre de pacients amb coronavirus ingressats als hospitals de la regió sanitària de Girona. El dilluns 25 de maig hi havia 108 pacients hospitalitzats, i la xifra es va anar reduint diàriament fins al divendres 29, quan hi havia 86 persones ingressades per la covid-19.

Salut ja no informa sobre el nombre d'ingressos durant el cap de setmana. Les dades de dilluns reflectien una estabilització en el nombre d'hospitalitzacions, que est mantenien en 86. Dimarts es va registrar un descens, amb dos pacients menys, i ahir dimecres es va consolidar la tendència a la baixa que ha trobat continuïtat aquest dijous. En els darrers dos dies 27 persones que tenien la covid han abandonat els hospitals gironins.

Aquest 57 ingressats és una xifra que s'allunya molt dels 654 hospitalitzats que es van registrar el 5 d'abril, quan es va produir el pic d'ingressos a la regió sanitària Gironina des de l'inici de la pandèmia.

Pel que fa a pacients en estat greu, la xifra s'havia mantingut estable des del divendres 29 de maig en vuit pacients. Aquest dimecres, segons les mateixes dades, hi va haver un descens, que contrasta amb el petit repunt d'aquest dijous. Actualment hi ha sis pacients de gravetat afectats per la covid-19, un més que ahir.

En relació als professionals contagiats tornen a caure als 28 de dimarts, després del petit repunt d'ahir.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent