28 de maig de 2020
28.05.2020
L'Empordà
Castelló d'Empúries

Castelló d'Empúries assessora els locals amb terrasses

Molts establiments no han obert davant les restriccions, tot i la possibilitat d'ampliació dels espais

28.05.2020 | 15:39
Les visites a l'espai permeten resoldre dubtes específics

L'entrada a la fase 1 ha portat molts dubtes a bars i restaurants que tenen terrassa. Per això, des de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries i la Policia Local han assessorat a aquests establiments que tenien intenció de reprendre la seva activitat.

Des del Departament de Serveis Tècnics del Consistori castelloní i el cap de la Policia Local del municipi, s'han estat realitzant visites per tal de resoldre els dubtes in situ i amb l'objectiu d'assegurar el compliment de la nova normativa de prevenció de contagis de la Covid-19 que han de complir a partir d'ara tots els locals oberts al públic.

Durant la visita a la instal·lació, s'expica la nova normativa, que en fase 1 permet ocupar el 50% de l'aforament de les terrasses amb una separació de 2 metres entre les taules. Com que cada espai és diferent, la visita permet recoldre els dubtes per a cada cas.

Aquestes restriccions de la fase 1 ha provocat que molts locals restin tancats, ja que depenent de la mida es podien disposar de molt poques taules. Tot i que l'Ajuntament ha aprovat la mesura per ampliar les terrasses, molts propietaris que han obert utilitzen l'espai habitual, i la resta esperen a la fase 2, en què ja es permet utilitzar l'interior dels establiments.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent