Des de l'inici d'aquesta setmana, l'empresa de neteja de Castelló d'Empúries, Cenet 06, ha reprès tots els serveis de recollida de residus, neteja viària i neteja de platges. Entre els serveis que s'han restablert destaquen la reobertura de la deixalleria de Castelló en el seu horari normal i la recuperació de la recollida domiciliària d'estris i voluminosos per a particulars, així com els serveis de neteja viària, que s'havien reduït durant la crisi sanitària.

Igualment, s'han ampliat els serveis de desinfecció per prevenir la transmissió indirecta del virus SARS-Cov-2. En aquest sentit cal destacar que es segueixen els protocols i les instruccions dictades per diferents administracions.

Recordem doncs que en aquests moments les dues deixalleries municipals ja estan obertes amb les mesures de seguretat oportunes:

  • Aforament limitat per garantir les mesures de seguretat.
  • Ús obligatori de mascareta.
  • Gel hidroalcohòlic a disposició dels usuaris.

Horaris de funcionament:

  • Deixalleria de Castelló: de dilluns a dissabte de 9 h a 13 h i de 16:30 h a 18:30 h
  • Deixalleria d'Empuriabrava: de dilluns a dissabte de 9 h a 13 h i de 16 a 18 h.

Pel que fa al servei de recollida d'estris i voluminosos també s'ha reprès aquesta setmana i es realitza els dilluns, dimecres i divendres de 14 h a 15 h, amb cita prèvia trucant al 972 158 902 o a través del correu electrònic castellonet@cenet.cat. Es realitza una recollida a l'any per domicili i únicament es recollen dos estris per servei (mobles, trastos vells, electrodomèstics, fustes, etc.). Queda exclòs d'aquest servei la recollida de runa, les restes de poda i els residus especials.

Per últim, es vol insistir una vegada més, en la col·laboració a tota la ciutadania per mantenir nets els nostres carrers i places. Per aquest motiu es recorda que:

  • S'utilitzin correctament els contenidors, dipositant totes les bosses d'escombraries a l'interior del contenidor corresponent. stà prohibit abandonar deixalles al costat dels contenidors i a la via pública.
  • S'utilitzin les deixalleries municipals per a gestionar convenientment els residus voluminosos, residus especials, electrodomèstics i aparells electrònics, runa....
  • -Es faci un bon ús de les papereres. No s'hi poden dipositar bosses d'escombraries.
  • Es Recullin convenientment els excrements dels gossos, dipositant-los en el contenidor gris de rebuig o en papereres.