27 de maig de 2020
27.05.2020
L'Empordà
Figueres

El Govern de Figueres modifica el cartipàs per afrontar la reactivació

Sònia Trilla assumeix Serveis Urbans, Pere Casellas es fa càrrec de Recursos Humans i Contractació passa a Maria Gratacós

27.05.2020 | 16:45
L'equip de Govern de Figueres.

El govern de Figueres ha anunciat una modificació del seu cartipàs "per encarar la segona fase del desconfinament i la reactivació econòmica".

El principal canvi és que la regidora Sònia Trilla assumirà la regidoria de Serveis Urbans, Espai Públic i Manteniment que fins ara portava César Barrenechea. "La intenció és potenciar aquesta regidoria i la millora de l'espai públic"., segons explica en un comunicat l'equip que lideral'alcaldessa Agnès Lladó

César Barrenechea continuarà al davant de la regidoria d'esports, una àrea que passarà a tenir més importància ja que s'haurà de gestionar l'obertura dels equipaments esportius amb les mesures sanitàries corresponents i atenent la ja de per si congestió habituals d'aquestes.

El vicealcalde Pere Casellas, assumirà l'àrea de Recursos Humans que fins ara portava la regidora Sònia Trilla.

Per altra banda, la regidora Maria Gratacós, assumeix l'àrea de contractació, estadística i organització.

"Aquests petits canvis en el cartipàs es realitzen amb la voluntat de continuar el ritme actual del govern i reforçar àrees que tindran més importància en el dia a dia com serveis urbans i esports", destaca el Govern de Figueres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent