27 de maig de 2020
27.05.2020
L'Empordà
Castelló d'Empúries

Castelló d'Empúries acull una donació de sang aquesta tarda

És a la Sala Municipal de cinc de la tarda a nou del vespre

27.05.2020 | 11:31
Castelló d'Empúries acull una donació de sang aquesta tarda

Aquest dimecres 27 de maig s'organitza una donació de sang a la Sala Municipal de Castelló d'Empúries, de 17 h a 21 h. Aquests dies, el Banc de Sang està fent una crida a la ciutadania per mantenir  el ritme de donacions, que continuen sent necessàries durant l'epidèmia per a tractaments de càncer, accidents, parts amb complicacions, etc.

El Banc de Sang ha extremat les mesures de prevenció i seguretat a l'hora de donar sang per adaptar-se a l'estat d'alarma pel COVID-19. Els donants que s'adrecen a un centre de donació han d'incorporar les mesures addicionals que els professionals de la salut els indiquen .

El  risc real és no donar, perquè cada dia a Catalunya calen unes 1.000 donacions per atendre els malalts dels hospitals. Hi ha molts motius per no tenir por del coronavirus i anar a donar sang. Aquests en són els bàsics:

  1. Perquè com que cal reservar hora a donarsang.gencat.cat , evitem aglomeracions
  2. Perquè haureu de mantenir en tot moment la distància de seguretat establerta
  3. Perquè només arribar, us heu de rentar les mans
  4. Perquè us donarem una mascareta i veureu que els professionals en porten i es canvien els guants entre donant i donant
  5. Perquè podeu omplir el qüestionari des de casa al web donarsang.gencat.cat/formulari o fer-lo amb un bolígraf d'un sol ús
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent