22 de maig de 2020
22.05.2020
L'Empordà
Roses

L'Ajuntament de Roses ofereix formacions online en mesures de prevenció Covid-19 per a diferents sectors

És per a persones que treballen o vulguin treballar en restauració, comerç, allotjament turístic o en tasques a l'aire lliure

22.05.2020 | 11:01
Roses ofereix formacions en mesures de prevenció Covid-19.

L'Àrea de Promoció Econòmica de Roses ha obert el període d'inscripcions per a la formació online, mitjançant sistema de videotrucada, en mesures de prevenció Covid-19. Les formacions estan dirigides a persones que treballen o vulguin treballar en els sectors de la restauració, comerç, allotjament turístic o en tasques a l'aire lliure (jardineria, manteniment, neteja€). Les inscripcions ja estan obertes al web municipal. 

Les formacions, amb una durada de 6 hores, s'ofereixen dividides en diverses sessions i horaris per adaptar-se a les necessitats dels participants i als continguts a tractar. Per participar cal disposar de connexió a internet a través de telèfon mòbil, tauleta o ordinador. Les places són limitades i se seguirà estricte ordre d'inscripció. Es lliurarà certificat d'aprofitament als assistents que superin la prova d'avaluació del curs.

Amb aquesta activitat, l'Ajuntament vol acompanyar treballadors i empreses en el procés d'adaptació a les noves necessitats que la pandèmia està provocant en l'àmbit laboral, oferint-los les eines necessàries perquè puguin desenvolupar les seves activitats amb la màxima seguretat per a personal i clients.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent