21 de maig de 2020
21.05.2020
L'Empordà
Roses

L'Ajuntament senyalitza l'exterior del CAP per garantir la distància de seguretat

La brigada municipal ha pintat franges horitzontals de color groc per accedir a l'interior del centre sanitari

21.05.2020 | 16:54
L'Ajuntament senyalitza l'exterior del CAP per garantir la distància de seguretat
Des de la declaració de l'estat d'alarma, el CAP de Roses i el Departament de Sanitat de l'Ajuntament, realitzen reunions periòdiques per fer el seguiment de la pandèmia i establir les mesures necessàries de protecció a la població. Durant la reunió mantinguda aquest matí, els responsables del CAP han traslladat al regidor de Sanitat de l'Ajuntament, Marc Danés, la necessitat d'habilitar un sistema a l'exterior del centre sanitari, per tal que els usuaris respectin la distància de seguretat interpersonal de dos metres establerta.
 
Tot i que a l'interior del CAP ja s'apliquen els protocols de seguretat necessaris per minimitzar el risc de contagi de pacients i equip sanitari, els responsables del centre han traslladat el seu neguit a l'Ajuntament, en detectar que a l'exterior no s'estaven complint les distàncies mínimes exigides entre les persones que esperen a ser ateses.
 
Davant aquesta situació, l'Ajuntament ha mobilitzat ràpidament la brigada municipal per procedir a la senyalització necessària, que ha consistit en la instal·lació al terra de franges adhesives de color groc, molt visibles, que delimiten els punts d'espera. D'aquesta manera, els pacients que es desplacin a partir d'ara fins al CAP, disposen d'indicacions clares per tal que l'accés al centre es desenvolupi en condicions segures.
 
Ajuntament i CAP tornen a reiterar a la ciutadania la necessitat de complir estrictament, pel bé de tothom, amb les mesures de prevenció i seguretat establertes per les autoritats sanitàries.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent