20 de maig de 2020
20.05.2020
L'Empordà
Figueres

A final d'any, Figueres tindrà cinc espais de recàrrega de vehicles elèctrics

Les tres noves instal·lacions es faran a l'aparcament del camp del Far, a prop del Museu Dalí i a tocar l'estació convencional de tren

20.05.2020 | 17:11
Un vehicle recarregat a la plaça Tarradellas.

Figueres disposarà de tres punts més de recàrrega elèctrica de vehicles a la ciutat, segons ha informat l'Ajuntament. El Consell d'Administració de Fisersa ha aprovat aquest dimecres els tres projectes. Un s'instal·larà a l'aparcament del carrer del Far, l'altre a l'aparcament del carrer Tramuntana, a prop del Museu Dalí, i el tercer al carrer Rubaudonadeu, a tocar l'estació convencional del ferrocarril. Tres espais estratègics que també disposen d'aparcament regulat.

Cada punt de recàrrega tindrà dues preses de corrent, la qual cosa permetrà que dos vehicles es puguin recarregar  alhora. Aquests tres punts de recàrrega se sumen als dos que hi ha actualment, a les places Creu de la Mà i Josep Tarradellas, i la ciutat passarà a tenir-ne cinc. Fisersa preveu que estiguin instal·lats a finals d'any.

El vicealcalde de Figueres i conseller delegat de l'empresa plurimunicipal Fisersa, Pere Casellas, explica que "augmentar les zones de recàrregues elèctriques és una prioritat per a la ciutat i que això suposarà un increment del 150% d'equipament destinat al parc elèctric que hi ha a Figueres".

Ara fa un any es va detectar el primer increment important d'usuaris d'aquestes instal·lacions a la ciutat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent