14 de maig de 2020
14.05.2020
L'Empordà

L'inici d'inscripcions dels cursos de català en línia de la plataforma Parla Cat canvia al 18 de maig

El Consorci per a la Normalització Lingüística posa en marxa un nou calendari amb 2 cursos del grau 1 i 2 de cada nivell i de 3 cursos del grau 3

14.05.2020 | 12:18
Les inscripcions dels cursos de català de Parla Cat seran el 18 de maig.

L'inici del període d'inscripcions dels cursos en línia que ofereix el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) a través de la plataforma Parla Cat, que s'havien d'iniciar ahir, 13 de maig, es posposen fins al proper dilluns 18 de maig.

Davant la situació excepcional que estem vivint, el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ha pres diverses mesures per atendre totes les situacions d'aprenentatge que tenia en procés, mesures que es van adaptant a les realitats que van succeint i que es concreten en la posada en marxa de la formació 100 % en línia a través de l'espai virtual d'aprenentatge Parla.cat.

Així doncs, el Consorci posa en marxa un nou calendari amb l'oferta de 2 cursos del grau 1 i 2 de cada nivell i de 3 cursos del grau 3. Es tracta d'una oferta total de 28 grups i amb una previsió de 560 alumnes, amb el següent calendari previst:

  • Dies d'inscripció: del 18 al 21 de maig
  • Data inici/final de curs: 25 de maig/17 de juliol


Si es vol continuar la vostra formació en aquesta modalitat en línia, les inscripcions es poden fer directament a Parla.cat. Abans, però, es pot consultar la pàgina web del CNL Girona, on hi ha informació pràctica i aclaridora sobre la plataforma.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent