«He passat l'embaràs plenament confinada, anar a la clínica, que és el focus principal, em creava neguit i aquest neguit encara el tinc, perquè encara penses que pot sortir alguna cosa» explica la Núria Varó de Roses. Va tenir el seu fill, en Lau, a la clínica Bofill de Girona on van estar completament confinats dins l'habitació. «Es prenien totes les mesures: vaig donar a llum amb mascareta posada, va ser curiosa, la situació».

La Núria va arribar a la clínica dilatada de deu centímetres, «al màxim. Va venir un noi vestit amb l'EPI per fer-me la prova del coronavirus abans de venir el llevador i em van portar a la sala de parts». Per a la Núria, aquest era el seu primer part: «Va ser tot normal, excepte el tema de les mascaretes, i la ginecòloga portava la pantalla protectora, resultava una mica feixuc».

El moment de tenir la criatura als braços, «va ser espectacular, ja no et recordes de pandèmies, és com un alliberament, em vaig poder treure la mascareta quan vam arribar a l'habitació». Després van arribar a casa, i «és una mica trist, els avis van veure el nen a través de la finestra pujada del cotxe un momentet i de seguida vam anar a casa, ningú el coneix excepte per videoconferències, tenen moltes ganes de conèixer-lo».