Un camió del Centre de Conservació Integral del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana de Girona ha fet avui tasques de desinfecció a Figueres, a petició de l'Ajuntament, en un recorregut de 28 quilòmetres de carrers corresponents a onze barris i els entorns de dues clíniques i l'Hospital comarcal de la ciutat.

Les tasques s'han desenvolupat durant bona part del matí i han consistit en la difusió d'una solució d'hipoclorit amb un dels camions de la flota de manteniment de la carretera A-2 que s'utilitzen, entre d'altres finalitats, a la prevenció de gelades, adaptat per a les tasques per a les quals ha estat requerit.

La Direcció General de Carreteres, depenent del Ministeri, va posar els vehicles de la flota de la campanya hivernal de seguretat vial a disposició de la Delegació del Govern per atendre les peticions dels Ajuntaments de Catalunya. Figueres ha estat l'únic Ajuntament de la província de la Girona, de la més d'una desena que han sol·licitat aquest servei des del començament de la crisi pel coronavirus, segons ha fet saber la Subdelegació del Govern.