21 de abril de 2020
21.04.2020
L'Empordà
Llers / Roses

Llers i Roses es preparen per rebre donacions de sang

En la campanya celebrada a l'Escala, es va aconseguir recollir 63 bosses el dia 16 d'abril

20.04.2020 | 19:11
A l'Escala, l'espai que s'ha dedicat a fer les donacions ha estat per primer cop la Sala Polivalent.

Un total de 63 bosses de sang van ser recollides el 16 d'abril a l'Escala. En una situació normal, la campanya de donació hauria tingut lloc al CER, però per tal de poder mantenir la distància de seguretat entre els donants, com estableix el protocol per coronavirus, es va fer per primera vegada a la Sala Polivalent. A més a més, també hi van haver sis donacions de plasma. Del nombre total de donants, tres ho van fer per primer cop.

Aquesta setmana es fan tres jornades de donació en dos municipis de l'Alt Empordà. Aquest mateix dimarts 21 d'abril es pot donar sang a la Societat de Llers, de les 6 de la tarda a les 9 del vespre. I el Teatre Municipal de Roses es converteix en un espai de donació el dimecres i el dijous, 22 i 23 d'abril, des de 3/4 de 5 de la tarda fins a les 9 del vespre. Així aquestes dues poblacions altempordaneses se sumen al conjunt de municipis que han ofert espais per poder garantir l'activitat transfusional als hospitals de tot de Catalunya.

És recomanable que aquelles persones que volen participar en actes altruistes reservin hora sempre que es pugui, així es minimitza el temps d'espera. Es pot reservar a www.donarsang.gencat.cat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent