L'Oficina Jove estrena un nou espai virtual on cada dimarts i divendres un dinamitzador farà una retransmissió en directe on oferirà contingut divers i escoltarà les demandes dels joves. El projecte «Dinamització des de casa» connectarà amb els joves a les 17.30 a través del canal d'instagram @empordajove que a hores d'ara compta amb 3.100 seguidors.

L'Oficina va haver de suspendre, amb l'estat d'alarma, tota l'activitat ordinària que tenia programada. Els Dinamitzadors d'aquest espai han seguit en contacte amb els joves fent ús de les xarxes socials, alhora que han seguit preparant futures activitats i projectes fent teletreball. Aquesta nova proposta vol mantenir el contacte proper amb els joves per no trencar els vincles de confiança i donar a conèixer tots els serveis d'informació juvenil que segueixen actius, però que amb la crisi sanitària han quedat invisibilitzats. Fins ara han se'ls ha facilitat informació i s'ha anat responent a tots els seus dubtes. Ara, a través d'aquesta acció, es vol potenciar una comunicació més directe i una nova opció d'oci en temps real.

Pel que fa al contingut, el dinamitzador serà el presentador i referent del canal, obrirà cada emissió amb un recull d'actualitat, i tot seguit convidarà a diferents professionals que treballen amb joves per a tractar un tema d'interès. En aquest nou espai es treballaran propostes d'oci, culturals, esportives, de salut i sexualitat o de treball i formació, entre d'altres. La retransmissió mostrarà el presentador i el convidat de manera simultània, alhora que es convidarà als participants que opinin, facin preguntes o llencin noves propostes.

La primera sessió d'aquest projecte virtual es realitza aquest divendres 17 d'abril.