QueSoniGarri és una iniciativa veïnal sorgida a Garriguella el passat 17 de març, arran del confinament decretat pel coronavirus i EnsEnSortirem és el grup de Whatsapp que utilitzen per comunicar-se. Un total de 80 famílies ja hi formen part i té "l'objectiu de sentir-nos més a prop uns/es dels altres", segons explica un membre d'aquest grup.

Igual que a altres municipis, el veïnat de Garriguella cada vespre surt als seus balcons i finestres per sentir-se més acompanyats i alleugerir la quarantena. La diferència és que ho fan a ritme de música, disfressats i amb molta animació. Cada dia trien una cançó que posen a tot volum des de les seves cases i la dediquen a un col·lectiu especialment afectat per la covid-19.

Aquest vespre de diumenge 29 de març, la trobada es farà amb la cançó Qué bonito es querer, de Manuel Carrasco, i anirà dedicada a totes les persones que han mort pel coronavirus.

El grup de Whatsapp està servint també com a xarxa de comunicació per compartir vídeos i fotografies d'aquests vespres perquè, com diuen en els seus missatges, "estem confinats/des però animats/des".

Crida de voluntaris

Des del municipi també fan una crida de voluntaris "posem fil a l'agulla" per cosir mascaretes de protecció per a donar a persones de risc. El contacte per a tothom que vulgui col·laborar és el 676.643.573.