26 de març de 2020
26.03.2020
L'Empordà
Figueres

La Fundació Salut Empordà obre una web per donacions econòmiques per lluitar contra el coronavirus

Els diners es faran servir per comprar material sanitari pels centres de la FSE i per cobrir les despeses extraordinàries derivades de la crisi del COVID-19

26.03.2020 | 16:47
L'Hospital de Figueres.

La Fundació Salut Empordà (FSE) ha posat en marxa una web per a recaptar diners per lluitar contra el coronavirus. El portal és possible gràcies a un projecte solidari més ambiciós que s'anomena Contraelcoronavirus.org, en què també hi participen altres hospitals catalans, entitats del tercer sector i ONGs.

A través de l'enllaç www.contraelcoronavirus.org/fundaciosalutemporda, tothom qui ho vulgui pot fer una aportació econòmica a la FSE. L'entitat s'ha marcat l'objectiu d'arribar als 50.000 euros recaptats, que destinarà a la compra de material sanitari per als seus centres i a cobrir les despeses extraordinàries derivades de la crisi del COVID-19, com poden ser l'atenció als pacients aïllats o el suport psicològic als professionals.

Per a fer una aportació econòmica només cal tenir una targeta de crèdit o dèbit i la plataforma permet fer donacions a partir de 25 euros. En el cas que es necessiti, el donant pot obtenir un certificat fiscal.

Més donacions 

A banda d'aquesta campanya per a canalitzar les aportacions econòmiques, des del 18 de març que la Fundació Salut Empordà ha rebut una cinquantena de donacions de material sanitari i productes d'alimentació procedents d'empreses, entitats i particulars, la majoria dels quals de l'Alt Empordà.

També ha rebut una trentena d'oferiments de particulars i empreses que es posen a la disposició de l'entitat per a desenvolupar tasques de voluntariat. Entre ells destaquen les persones que s'ofereixen a cosir mascaretes, que arriben a la xifra de 25.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent