18 de març de 2020
18.03.2020
Roses

La Policia Local de Roses adverteix 64 persones i denuncia 12 per desobeir el confinament

Als denunciats se'ls ha imposat una sanció de 600 euros

18.03.2020 | 15:53
A Roses s'han realitzat 6 controls de carretera

La Policia Local de Roses està vetllant pel compliment de les limitacions de mobilitat aprovades el passat diumenge, realitzant controls, patrullatge i advertiments per garantir el confinament recollit per l'estat d'alarma i la seguretat de veïns i veïnes de la població. Des de l'entrada en vigor d'aquestes limitacions, les actuacions dutes a terme pels agents han estat les següents:

-64 persones advertides

-12 persones denunciades (amb imposició de sanció per valor de 600€)

-15 comerços informats de les limitacions de la seva activitat

-27 locals tancats

-19 espais urbans precintats

-6 controls de carretera conjunts amb Mossos d'Esquadra

-50 altres actuacions diverses relacionades amb l'estat d'alarma (repartiment i activació de protocols, reunions de coordinació, etc)

En el marc de l'estat alerta, s'han suspès els permisos de què disposaven alguns agents de la policia, de manera que tota la plantilla està mobilitzada i en actiu per donar resposta a les necessitats actuals. Des de la Policia Local de Roses, reiteren "la necessitat de respectar les restriccions de mobilitat i seguir les recomanacions de quedar-se a casa, a excepció dels supòsits previstos (anar a comprar productes bàsics, a la feina, passejar mascotes€). En aquests casos, extremeu les mesures de seguretat i protecció".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent