17 de març de 2020
17.03.2020
Roses

Roses assisteix a dues fires europees però se suspenen la de París i la de Lió

La propagació del Coronavirus fa anul·lar les fires internacionals

16.03.2020 | 20:22
Fira Utrech

L'Oficina de Turisme de Roses ha assistit fins ara a les fires europees Fiets En Wandelbeurs, a Utrecht, Països Baixos, i Reise Camping, a Alemanya.
La fira d'Utrecht –especialitzada en natura, senderisme i BTT– reuneix un públic sènior d'un poder adquisitiu mitjà-alt, que va estar molt interessat en l'oferta rosinca. La Reise Camping, especialitzada en càmpings i ciclisme, compta amb un perfil familiar i sèniors que viatgen fora de temporada i cerquen temperatures més càlides a l'hivern. En aquest cas, s'ha assistit amb l'oferta de càmpings rosincs i s'ha editat un fullet informatiu específic. Aquesta fira té un gran interès per a la desestacionalització turística, però «hi havia poca assistència pel coronavirus».

Les dues pròximes fires turístiques a les quals havia d'assistir Roses, la de París i la de Lió, «han estat suspeses, com gairebé totes les fires internacionals. Suposem que totes les fires europees d'abans de l'estiu es passaran a la tardor» ha lamentat l'alcaldessa, Montse Mindan.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent