El treballador que dissabte va patir un accident a l'obra on treballava a la urbanització de Canyelles de Roses i que va ser traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona, ha donat negatiu en la prova de Coronavirus COVID-19. Els tres agents de la Policia Local de Roses que el van atendre en l'accident, havien estat confinats en els seus domicilis després que l'hospital comuniqués que el pacient podia estar contagiat per coronavirus.

Els fets van ocórrer dissabte al matí quan dos treballadors d'una obra a Canyelles van resultar ferits en caure un mur i tirar l'andami on treballaven. Un d'ells, amb ferides greus per un fort cop al tòrax, va ser traslladat a l'Hospital Josep Trueta.

A la tarda, els serveis mèdics de l'hospital van comunicar que el ferit presentava simptomatologia similar a la del coronavirus, per la qual cosa se li van practicar les proves corresponents per confirmar o descartar el contagi. Aquest fet va fer que l'Ajuntament de Roses activés el protocol de seguretat corresponent, confinant els tres agents que havien tingut contacte amb el ferit a les seves cases.

Sortosament, avui dimarts, l'Ajuntament de Roses ha rebut la confirmació que els resultats de les proves de coronavirus ha donat negatiu.