17 de març de 2020
17.03.2020
Figueres

Denunciades 29 persones i un negoci a Figueres per incomplir amb l'estat d'alarma

La Guàrdia Urbana intensifica els controls per verificar el compliment de les mesures decretades

17.03.2020 | 11:36

La Guàrdia Urbana de Figueres intensifica els controls per verificar el compliment de les mesures decretades per l'estat d'alarma. Es realitzen controls a vehicles a diferents punts i també en establiments. En el dia d'ahir, en aplicació del reial decret pel qual s'estableix l'estat de l'arma, la Guàrdia Urbana va identificar 283 persones i controlar 180 vehicles, dels quals de 15 van ser denunciats per infracció als preceptes del reial decret pel qual es declara l'estat d'alarma.
 
El total de denúncies tramitades en el primer dilluns de l'estat d'alarma van ser 29 a persones físiques (per no respectar les limitacions a la llibertat de circulació de les persones establertes a l'article 7 del reial decret pel qual es declara l'estat d'alarma) i una, a un establiment (per no respectar la prohibició d'obertura dels establiments segons les prescripcions de  l'article 10 i el seu annex del reial decret pel qual es declara l'estat d'alarma).
 
Totes aquestes infraccions es tramiten en aplicació de la Llei Orgànica de protecció de la seguretat ciutadana i poden comportar multes superiors als 600 euros.

El vicealcalde i regidor de Protecció Civil, Pere Casellas explica que "hem de garantir que es compleixi el confinament i que només se surti si és imprescindible. Cal que tots ens quedem a casa i la Guàrdia Urbana vetllarà per tal que es compleixin les mesures decretades davant l'episodi de crisi del COVID-19".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent