El Consell Comarcal de l'Alt Empordà està adaptant dia rere dia totes les instruccions internes amb relació a la crisi sanitària del Covid-19. El dilluns ja es van ampliar les mesures ja adoptades per adaptar-se a la nova situació d'Estat d'alarma.

La segona instrucció interna determina que la seu del Consell Comarcal restarà tancada i només es permetrà l'entrada als treballadors que compleixin serveis mínims. L'Oficina d'Atenció al Ciutadà romandrà tancada garantint l'atenció per mitjans telefònics i la presentació de documents telemàticament. Així mateix, es prioritza el teletreball i es determinen unes pautes de funcionament bàsiques.

La presidenta del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, Sònia Martínez, ha agraït els esforços dels treballadors de l'ens comarcal i ha emfatitzat: «Tots tenim clar que en aquests moments allò que cal és evitar la propagació del virus i cuidar-nos, a nosaltres mateixos, a les nostres famílies i entorns més propers i, sobretot, als col·lectius més vulnerables. La salut ha de prevaldre per damunt de tot.»

L'atenció telefònica general es realitza de nou del matí a dues del migdia al telèfon 972503088 i a la seu electrònica www.altemporda.cat. L'atenció telefònica de Serveis Socials es fa en el mateix horari que la informació general als telèfons 972522000 i el 972677050 i acorreu ssocials@altemporda.cat .