Una trentena de persones s'han apuntat en només 24 hores a la Borsa de Voluntariat creada per l'Ajuntament de Roses per a la coordinació d'accions dirigides a l'atenció de persones en risc i col·lectius vulnerables, davant la situació d'emergència sanitària provocada pel COVID-19. L'objectiu és garantir aquesta atenció donant suport a les accions impulsades pel món associatiu, vetllant perquè es desenvolupin de manera segura per a tothom.

Aquest mateix matí, l'alcaldessa de Roses i la regidora d'Acció Social de l'Ajuntament, s'han reunit amb les entitats assistencials del municipi (Creu Roja, Fadir, Cáritas, Tramuntanets i Fundació Roses Contra el Càncer), amb l'objectiu de coordinar les accions que es puguin impulsar solidàriament des de Roses, garantir la seguretat de tothom i establir els mecanismes de funcionament que resultin més eficaços.

En aquesta primera reunió, s'han posat en comú els diferents serveis que ofereix cada entitat, per tal d'assolir la màxima coordinació. A més, han fet arribar també a l'Ajuntament les seves necessitats, tant de material com de voluntaris. D'aquesta manera, el consistori ha començat a partir d'avui mateix, a posar-se en contacte amb els primers voluntaris de la borsa creada, perquè aquests puguin incorporar-se als serveis establerts.

Les persones interessades a apuntar-se a la Borsa de Voluntariat, poden fer-ho a través del telèfon 972 152 812 (de dilluns a divendres, de 9 a 14 h) o bé del correu electrònic alcaldia@roses.cat. Si ho desitgen, poden indicar professió, experiència laboral o assistencial i coneixements específics que puguin resultar útils en la present situació.