La Junta de l'Associació La Passió de Sant Climent, ha decidit ajornar les representacions de l'espectacle de la Passió que tenia anunciades per aquesta Setmana Santa, concretament els dies 5 -Rams- 10 -Divendres Sant- i 12 -Pasqua- del mes d'abril, pel coronavirus.

Aquest ajornament s'ha pres en funció de les mesures establertes per la Generalitat de Catalunya en matèria d'actes públics i en especial davant les recomanacions de confinament fetes aquest cap de setmana. La situació actual no solament hipoteca les dates programades per les actuacions davant del públic -tot i que es fan a l'aire lliure-, sinó que afecta d'una forma molt especial els assajos i preparatius de l'escenari que aquests dies previs és quan més s'intensifiquen, generant les trobades de prop del centenar de persones que participen de l'espectacle.

La Junta de l'entitat i la Direcció de l'espectacle han decidit l'ajornament en un acte de responsabilitat per contribuir a no propagar el virus. Al mateix temps volen deixar clar que no és una suspensió sinó un ajornament, i en aquest sentit estan estudiant possibles dates per a representar la Passió en els pròxims mesos, decisió que -naturalment- es prendrà en funció de l'evolució dels esdeveniments.

La Passió de Sant Climent va néixer el Divendres Sant de l'any 1976 i des de llavors no s'ha deixat mai de representar, ni quan l'any 2011 el robatori del cablejat elèctric uns dies abans de l'estrena la va posar en perill.