16 de març de 2020
16.03.2020
Roses

Comerços i establiments de Roses amb servei a domicili durant l'estat d'alarma

L'Ajuntament ha fet una guia digital per informar dels establiments que ofereixen el servei

16.03.2020 | 19:24
La informació es facilitarà a través del web municipal.

L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Roses ha creat una guia digital per informar la ciutadania dels establiments que ofereixen servei a domicili durant la vigència de l'estat d'alarma pel coronavirus COVID-19. Els establiments interessats a figurar en aquesta guia, que ja està publicada, poden aportar les seves dades amb un simple correu electrònic.

Els interessats poden accedir al llistat d'establiments aquí, o bé a través de la web municipal www.roses.cat (apartat Promoció Econòmica, llistat Establiments servei a domicili COVID-19 a Roses). El llistat s'anirà ampliant i actualitzant a mida que es disposi de més dades.

Per la seva banda, els establiments que ofereixen servei a domicili durant el confinament poden fer arribar, el més aviat possible, la següent informació al correu electrònic promocioeconomica@roses.cat.Us  Nom Establiment; Servei / producte; Pàgina web o xarxes socials de què disposeu per donar a conèixer productes / serveis oferts; Horari i dies d'obertura del servei; i Com contactar per fer les comandes, telèfon i correu electrònic.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent