10 de març de 2020
10.03.2020
L'Escala

L'Escala destina mig milió d'euros a la primera fase de Can Masset

El projecte tindrà un abast plurianual i es comença pel seu enderroc

10.03.2020 | 10:14
Un dels espais de Can Masset

Finalment són 500.000 euros els que l'Ajuntament de l'Escala ha destinat per a la primera fase de construcció de l'edifici de Can Masset. De fet, aquesta primera partida correspon a l'enderroc de l'actual edificació. Aquest projecte té un abast plurianual i segons l'alcalde, Víctor Puga, «no es pot dir quan costarà en total».
Aviat, el consistori disposarà del projecte executiu per a poder fer la licitació de les obres d'enderroc, que es preveu que durin uns tres anys, i tinguin data d'inici entre l'octubre i el novembre d'aquest mateix any. Així, per l'any 2022 hauria d'estar acabat.
L'alcalde admet que «és un edifici que té una patologia, pateix d'aluminosi, i actualment es troba en males condicions. Sens dubte, necessitava actuació integral». En aquest sentit, l'enderroc de l'edifici donarà pas a una nova construcció on s'encabiran serveis i espais per a tothom.
Puga creu que «serà el lloc perfecte per a tenir-hi una àmplia biblioteca i l'auditori. A més, podrem renovar les instal·lacions de l'escola de música, la llar de jubilats o l'escola d'adults, entre altres».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent