10 de març de 2020
10.03.2020
Castelló d'Empúries

La II Fira d'ocupació de l'Alt Empordà per a joves es prepara per al mes de maig

Castelló també participarà dimecres 11 a la fira comarcal +45 a Vilafant

10.03.2020 | 10:48
La primera jornada, l'any 2019, es va desenvolupar a l'auditori Caputxins de Figueres

Castelló d'Empúries es prepara per acollir, el pròxim mes de maig, la II Jornada comarcal d'ocupació organitzada per la Cambra de Comerç de Girona i els ajuntaments de Figueres, Castelló d'Empúries, Vilafant, Roses, el Consell Comarcal de l'Alt Empordà i el Servei d'Ocupació de Catalunya.
L'esdeveniment s'adreça al col·lectiu de joves de 16 a 29 anys sota el nom: Fira d'ocupació Alt Empordà. TreballemGi. La finalitat de la jornada és contribuir a facilitar la recerca de feina i la inserció laboral a col·lectius amb més dificultats, a escala comarcal, com poden ser els joves de menys de 30 anys.
La fira d'ocupació per als joves serà un espai d'intermediació d'ofertes de treball on les empreses podran fer entrevistes de selecció amb els joves candidats, segons el perfil sol·licitat prèviament.

Fira d'ocupació comarcal +45

Castelló també participarà en la fira comarcal a Vilafant, on es relacionen els majors de 45 anys amb empreses i experts en orientació ocupacional, entre altres.
Una de les novetats d'aquest any són els busos gratuïts a la fira a Vilafant. Aquelles persones que vulguin informar-se o inscriure-s'hi poden anar a l'aula activa, els dijous a la tarda al casal de Castelló o els dimarts al matí al centre empren.
Per a la regidora de Formació i Ocupació, Anna Massot, explica que «és molt important realitzar accions conjuntes d'aquesta mena, sobretot per mirar de donar resposta a un col·lectiu amb un alt índex d'atur a la comarca, com és el de persones de +45».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent